lundi 19 octobre 2009

Going once, going twice

Vândut domnişoarei din ultimul rând, pe care o cunoaşteţi cu toţii sub apelativul dezonorant de „cea mai fraieră din curtea şcolii”. Nu zâmbiţi, domnilor, ar fi o blasfemie mai mare ca însăşi îndrăzneala cu care vă arătaţi binevoitori acum, în încercarea perfidă de a o cuceri, ori ca ocheadele neruşinate pe care i le-aţi aruncat neîncetat de la începerea licitaţiei. În plus, este lesne de înţeles că povara sintagmei n-o poartă, după cum probabil v-aţi fi aşteptat, pe umerii dezgoliţi pe care şi-i aşează, la sfârşitul zilei, în aşternuturi de mătase, ori în privirea mieroasă. Care va să zică, din spatele cuvintelor cu care îşi acoperă chipul, spre a se apăra de lovituri mişeleşti, se va dovedi o spadasină iscusită. Ori cel puţin aşa promite. Renunţând la crinolină, la camee şi vestita-i pălărie cu voaletă, vă va provoca, pe rând, la dueluri drepte, cuvânt la cuvânt. Vândut, aşadar, domnişoarei din ultimul rând, dreptul de a vă înfrunta. Pe cinstea mea că Cel de Sus are simţul umorului!

9 commentaires:

Unknown a dit…

de ce nu ma mira intarzierea ta oare?

day-dreamer a dit…

Ăsta-i farmecul meu...

Unknown a dit…

hai mai bine caracteristica, nu vad niciun farmec in a intarzia.

day-dreamer a dit…

Dar n-am întârziat. Aveam termen până azi dimineaţă, la ora nouă. Aşa că e "farmec".

Unknown a dit…

ciudat, pentru ca termenul limita al primei etape a fost aseara la 12:59..

Unknown a dit…

11, scuze

day-dreamer a dit…

Se pare că am parte de tratament preferenţial, ca participant la prima ediţie :)) În caz că nu ai observat, doar m-am înscris. Pentru înscrierea în concurs era un termen. Pentru publicarea articolelor, în schimb, nu există termen. Eşti doar depunctat. Remember?

Unknown a dit…

da...i remember dar in regulament scrie ca spre exemplu daca nu ai o etapa completata, nu poti, spre exemplu, sa iei un premiu de etapa..
mno, in fine, chiar nu conteaza.
MALPT

day-dreamer a dit…

A pomenit cineva de premii? Do you think I care? Vreau doar să scriu... În plus, a fost un semn.